alpinvit på sprayburk?

har lite små prylar som ja vill lacka i samma färg som bilen. så de ja undrar är om man kan få tag i bmws alpinvit på sprayburk och vart isåfall. Har en halvliter färg sen tidigare, kan man gå in på nån färgfirma o be dem fixa de tro? Lär ju bli lite billigare om man har egen färg med sig.



Svar på inlägget: alpinvit på sprayburk?



Colormix i Malmö blandar färger från färgkoder och trycker ner det i sprayflaska åt dig. Om dom vill skicka vet jag dock inte. Annars har väl BMW bättringsfärg?


Lackerare vill sällan ta in andra färger än sina egna, dels har dom ingen koll på vad för hokus pokus kunden kommer med, så då kan dom inte garantera resultatet. Prova fråga, men högst troligast använder dom inte andra än sina egna färger, och lack kan du få blandad hos vilken färghandlare som helst, nästan. Butiker anslutna till AutoExperten kan blanda bmw-färger direkt i butiken.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka