Lackning av listerna

Hej, Nu börjar allt för stylingen komma eller beställs. Men nu vill jag lacka bort alla svarta lister, och få det blått. Var hos vår lokala lackare, han sa att det kommer röra sig om 4000:- till 6000:- för alla lister. Eftersom han måste ta ner alla delar och lacka dom löst. Och det var ett himla jobb. Om man nu ska lyssna på honom. Vad tycker ni? Jag kan inget om bilar eller liknade annars sa han att det billigaste var att skruva ner allt själv. Men kan inget sånt.



Svar på inlägget: Lackning av listerna



ska inte vara nåt svårt att ta bort listerna på sidorna sitter ju bara med plast clips på bmwn tog jag bara en skruvmejsel och bände bort den vet inte hur det funkar på volvo men för 6000 får jag en hel lakering av bilen


Men är är fronten också, det är inte bara sidorna. Det är en del svarta lister på min som ska bort. Och jag är inte direkt duktig på sånt...


Ta och bränn på med en värmepistol eller i värsta fall en hårfön. Sen tar du fiskelina och drar bakom så att limmet släpper. Efteråt får du kanske skrubba lite med lacknafta. Har en "ordentlig" guide, fast på engelska om du vill. Skicka ett pm isåfall.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka