Blått lyse i Strålkastarna

Någon som vet hur man ska göra på Volvo 850 om man vill ha blått lyse i strålkastarna ? Måste man borra hål och sätta i några slags lamphållare till dioder eller finns det förberett för det i strålkastarna ? Sen undrar jag hur man får skärmblinkersera att lysa ?



Svar på inlägget: Blått lyse i Strålkastarna



till strålkastarna kan du ju köpa xeonlampor finns på racesport och skärmblinkersn kan ju koppla på halvljuset om dom inte ska blinka


men jag tänkte att det ska vara blått lyse när halvljuset inte är på, d.v.s som positionsljus tsm med prkeringsljus och dimljus.. Och blinkerserna ska blinka när man blinkar men de ska lysa när man inte blinkar...


mjo, borra hål och stoppa in antingen dioder eller små lampor som lyser blått, försegla med silicon/lim


jag har rött bakom insatsen.. våga vägra färgade parkeringslampor:D


Hahaa Måste man ha lamphållare och motstånd och grejer till dioderna också ? Vart köper man det isf ? Ingen som vet nåt om blinkerserna ?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka