Demontera och montera instrumentbräda volvo 940?

Ingen som kan göra en guide om hur man demonterar och monterar HELA intrumentbrädan i en volvo 940/945? Har läst måååånga guider på hur man byter lampor i mätarhus osv, så tänkte att någon kanske vet och har tid, ork och lust att posta en guide för brädan också?



Svar på inlägget: Demontera och montera instrumentbräda volvo 940?



Ingen?


Tråkigt jobb så ingen vill nog göra det i undervisande syfte Men enkla svaret, mittkonsoll nedre, övre och sen lossa kabelbanden under och lossa alla skruv.


Så kortfattat har jag ju redan tänkt ut att det ska gå till, men är mer intresserad av full beskrivning och i vilken ordning man ska lossa för att det ska underlätta arbetet. En guide helt enkelt, tänkte om det är någon som har tagit bort många brädor och kan skriva en guide, behöver ju inte göra arbetet för att beskriva hur man går till väga? Kanske kan ta några bilder från google eller något för att beskriva lättare, jag vet inte. Det var bara ett önskemål då jag i alla fall förstått att det är stort arbete och kan vara ett rent helvete om man inte riktigt vet hur man ska göra..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka