Vilka däck?

Hej! var på besiktning idag, fick en 2:a på 2 st av mina däck...någon som har någon bra sida som dom kan länka för att underlätta mitt sökande? behöver bara 2 däck i 15' eller 4 helt nya 16-17" med fälg till ett "lagom" pris! jag har 4-114,3 44 67,1 M12x1,50 i bultstorlek. sedan en fråga till...alla sidorna som säljer fälgar på nätet där man får skriva in sitt reg nummer för att se vilka som passar min bil, visar bara 5 bults fälgar? hur kommer det sig? bilen har ju bara 4 bultar? eller passar det iaf? förstår ingenting:) tacksam för svar!



Svar på inlägget: Vilka däck?



Du ska inte åka till din lokala däckhandlare istället då? Att handla på nätet förutsätter att man har koll på exakt vad man vill ha. Du verkarju inte ha stenkoll på läget så jag rekomenderar däckhandlare. Dom tar ju visserligen betalt för sin kunskap. Men då blir det ju rätt oxå. Jämför med att beställa på nätet och få fel. Då blir det returavgift. Då är det bättre att handla över disk.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka