Solarplexius är det något att ha?

Tja! Som rubriken lyder, är det något att ha eller är det skit, Blir det snyggt med det på. När jag går in på deras hemsida så ser skivorna bruna ut blir det så i bilen också eller? Ni som vet kan väl svara, // Fredrik (tänkte att det var smidigt att man kunde ta ut dem när man ville.)



Svar på inlägget: Solarplexius är det något att ha?



hallå jag har solar plexus i min och är nöjd med de.. (syns på mina senast inlagda bilder... dom som är överst..) tycker precis som du att de kan va smidigt att ta ut dom när man vill //chrille_


Har haft det på min gamla passat och kan väl säga det att sämsta skit jag har haft , dålig passform och ett rent helvete att sätta i . Sen att färgen blir helt olik en "proffs tonad" ruta gör ju inte saken bättre. Näää fyyyy aldrig mer la 3000:- på att få mina rutor tonade på min nya passat och kan säga att det e värt varenda krona och lite till bara min åsikt och det va ju den du ville ha.


passformen för mig var perfekt... så de kan inte jag hålla med på .. men på mina två små sidorutor var den dålig .. men jag ringde o sa de så kolla han så sa han att de kanske hade blivit fel, så han skicka två nya utan nårra som helst problem //chrille_


Ja nu hadde ju jag en kombi så kanske va det problemet ifrån bil till bil va vet jag?? kul att det funkade för dig och din bil grattis men som sagt jag har bara dåliga erfarenheter tyvärr. Det enda positiva var att jag fick skicka tillbaks dem utan något knorr med pengarna tebax, enda plusset från mig.


på våran audi blir fe frost mellan så de är ju inteså bra bättre å tona dom på firma men vill man kunna ta bort toningen så är de bäst att köpa sånna


Med risk att låta lite negativ.. SOLAPLEXIUS är de sämsta jag sett.. dock bara grundat på min bil.. så bra ut på håll.. LÅNGT håll..


"rutorna" typ hängde ner så om man tittade nära så såg man typ en cm glipa mellan rutan och toningen.. sen tycker jag den ser mkt billigare ut än riktig toning..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka