Besiktning med "Stor Vinge"

Nån som vet vad bilprovningen säger om Vingen som sitter på min 740. Ni kan kolla upp hur vingen ser ut på mina bilder. Vingen sticker inte ut i sidled. Tacksam för svar.



Svar på inlägget: Besiktning med "Stor Vinge"



Polaren har en liknande vinge på sin 740... Han fick ombesiktning... D sa att om man körde på någon så kunde denna flyga över bilen och landa på vingen och slå ihjäl sig!! Jag tyckte det var skitlöjligt Iof fick han massa andra 2-or med.. Mitt råd är att skruva av den på besiktningen iaf..


Tycker att det borde gå om den inte har några skarpa kanter men har du vingen skruvad är det väl lika bra att plocka av den.


Dem klagade inte på min. Den är väl ungefär i samma höjd om inte mitt ögonmått är rent åt helvete. Men det är ju minsta orginalvingen jag har på, och den du har är trots allt eftermonterad. Skruva av den för att vara på säkra sidan är nog mitt tips.. Lycka till


Frågade på besiktningen ang. detta för ungefär en månad sedan. Fick svaret att de har lättat grymt mycket på reglerna ang. vingar. Så länge det inte är en aluvinge så släpper de nästan garanterat igenom den. Var inga problem med min vinge sa han.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka