Behöver lite hjälp med Audi.

Tjena! Sjukt sugen på en Audi A4 01+ Stör mig dock som fan på fula plasten undertill. Har sett vissa som är hel lackade även där nere. Är det något dom har gjort själva eller är det nyare modeller, tillval eller vad? Blir tokig här. Sen har jag även sett vissa A4or med en liten vinge där bak. Är det S4an som har den eller är den ett tillval? Möjligt att ordna en sån själv? Sjukt tacksam för svar!



Svar på inlägget: Behöver lite hjälp med Audi.



Går alltid att lacka ner bilarna. Blir mkt snyggare än om det är vanliga svarta plasten. Kostar inte heller så mkt, då jag hört att folk kan göra liknande utan kvitto. Angående vingen så är jag lite osäker på, men finns många olika sorters vingar att köpa till. En vinge kostar inte heller så mkt, men ger ett snyggt utseende oftast.


Hittade till slut denna. http://i143.photobucket.com/albums/r132 . 061459.jpg Får se om det blir vinge på den eller om jag skiter i det, tyckte den var nice så som den e. Stora turbon och allt.


Den e nice


den där e helt original till utseendet. förutom fälgarna så är den bara nedlackad, = nice. Stora turbon?? mig veterligen så finns bara en storlek på turbo på a4, så antingen är den chippad eller så är det den lite nyare motorn med 163hk.


Precis Angående vingen så finns det kopia på S4 vingen. För det skaffade min pappa till sin tidigare. Kolla lite på blocket och på stylingfirmor så hittar du nog en vinge snart.


Du kan få köpa min om du vill.


Plasten nertill på spoilrarna kan man få nerlackade om man köper en ny. Men annars e det bara att lacka den i samma färg som övriga bilen. Tänk bara på att det kan bli lite nyansskillnad. Vingen där bak sitter på S4:an och på de bilarna med S-Line exteriör. Finns många liknande vingar som man kan köpa på olika stylingfirmor. Och orginal på VAG om man vill betala mycket pengar alltså.


190 hästar helt orginal tydligen, finns papper och allt. Lackeringen är orginal från fabriken också. Fanns tydligen att välja till. Vet inte allt "ProSport" omfattar. Sjukt nöjd att det e quattro dock. Fyrhjulskrafsare kittlar dödskönt i kistan.


Varför är det så många som tvivlar på det? http://www.nordicaudi.com/arkivet/artik . /a4190.htm Ifall ni fortfarande inte tror på det så kan ni komma hem till mig så ska jag visa i boken att det står 140kw.





Hehe det var din bil som inspirerade mig att köpa en Audi FireTraXX Blev helt såld när jag såg den.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka