vart finns det att köpa volvo replica pegasus 18"

Ja ska nog köpa volvo pegasus 18" replica. det finns flera olika modeller ja vill ha de som är så lika volvos som möjligt. vet du vart det finns? någon bra hemsida.? el några bilder o visa? du kanske har pegasus?



Svar på inlägget: vart finns det att köpa volvo replica pegasus 18"



finns kopior på bythjul.com


ja de har ja sett men ja vill ha 40 däck till dem inte 35, 35 är lite för lite.. någon mer måste ju veta.. det finns ju massor med folk som har dem.


Sök på blocket vetja, finns hur många sidor som helst som säljer dom komplett med däck.


www.teletyre.se beställde jag mina från, efter att ha ringt runt en HEL del, men dem hade kvar, ringde på förmiddagen och de skickade sulorna samma dag. 225/40/18 , skickades med bussgods. Kastar upp bilder senare, hepåreh


Sök på blocket så får du fram en massa bilfirmor där med. Å sen bara att gå vidare.. Jag köpte replicor. 215/45 R17 för 7300:- då hade jag dom på affären på Byn. Köpte på Däckgrossen. Jag tycker att jag fick lite dålig information om leverans och den biten. Men har dom hemma iaf. Det är ju visserligen inga Pegasus utan den mörkare varianten.


tack för alla svar.. är den ljusa varianten ja söker..


De är dem jag har du söker om jag förstått dig rätt, kastar upp en risig tillsvidare bild





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka