Styling golf II

Vore tacksam om lite tips på styling till min golf II års-91 hade tänkt att hotta upp den lite. Har nya fälgar och så. men vore tacksam om lite mer tips. sänking och vita blinkers är på G.



Svar på inlägget: Styling golf II



provat sökt på forumet ?


Ja det finns mycket jag vet. men säg några saker bara vet inte riktigt vad jag ska göra.


Kolla in min (: .. Kanske du kan få lite tips på billigt skit att köpa till den haha .. Nej, men serriöst .. Köp lite transparent färg, kostar ca80-100kr på mekonomen .. måla baklampor, sidoblinkers och blinkersen fram .. Bör en flaska räcka till .. Tro det eller ej, skrotarna har faktiskt mycket till salu .. Jag gav 100kr för mina skärmbreddare .. Sen finns det dom nya kofångarna också .. Köpte ja med på skroten .. Kostade lite mer än ja trodde, men det blev finare med .. Tona rutorna .. Finns billigt på Biltema .. Kolla runt lite bland andra bilar så kan du få tankar på vad du kan göra med din Mvh Johan





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka