är det svårt/jobbigt att byta instrumentpanel ?

heej! jag tänkte byta instrumentpanel på min golf II tilll en ny instrumentpanel som sitter på vw polo och undrar om det är svårt/jobbigt , och va det är som är svårt me det ?



Svar på inlägget: är det svårt/jobbigt att byta instrumentpanel ?



Det är inte alls svårt .. har bytt lamporna i min förra .. Sen köpte jag en ny och alla lamporna såg hela ut .. men när det blev kväll märkte jag att bara 1 av 3 funkade .. Så nu måste ja riva det igen .. ta bort alla "relä" och sen sitter det skruvar runt om ramen .. sen sitter själva mätarhusetfast med två skruvar .. Två kontakter underifrån ska bort .. sen kan det vara lite pilligt att få bort hastighetsmätar-vajern .. Men lägger du dir upp-o-ner så ser du var den är (vit tjock sak) .. Kläm på fästena och dra mätarhuset sakta utåt samtidigt som du drar vajern åt motsatta håll .. Sen ska mätarhuset flippas framåt .. Sen är det bara att ta ut Inte så svårt Mhv Johan





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka