bromsok färg ...

nån som kan länka till nått ställe man kan köpa bromsok färg ... nått bra som håller ... tackar



Svar på inlägget: bromsok färg ...



hammarlack funkar utmärkt, å det finns att köpa övverallt i storsett!!


som typ ? hur länge måste dom torka när man målat dom ? ? :S


Kolla närmaste mack, de brukar ha ett litet urval.


Brake Caliper Set som består av bromsokscleaner och en värmetålig penselbar 2-komponents lack med härdare. Ger en blank yta som motstår rostangrepp och kemikalier samt är lätt att hålla ren. Finns i gul, röd, blå, silver, svart och orange. finns att köpa på Micro för 396:- Fungerar kanon bra!!


de tar inte länge för dem å torka, en kvart högst typ,, hammallack torkar jävligt sanbbt, å de blir bra resultat!


fan nästan 400:- tycker ni jag ska måla dom röda eller silver ? ?


Fan köp Hammarlack.. bättre än dem för 395 spänn.... själv köpte jag den från micro och det tog ju fan evigheter för den att torka.. så jag rekomenderar hammarlack!


om det kommer bromsolja på färgen e risken att det löser upp den. bromsoks färg e speciellt för bromsolja löser inte upp färgen


mekonomen har färg typ 195 för en flaska





flaska ? ska man spraya då eler ? :S


Hammarlack.. Har använt det i mina hjulhus håller bra som fan och jag köpte en burk på biltema som torkar på några minuter 129 kr tror ja det kosta . detta pänslas på! Mvh kimpa


men är hammarlack bättre än den där prylen på micro ? ? http://www.micro.se/template/produkter.asp?itemid=75483


Alltså. Pris: 369 SEK Brake Caliper Set som består av bromsokscleaner och en värmetålig penselbar 2-komponents lack med hårdare. Ger en blank yta som motstår rostangrepp och kemikalier samt är lätt att hålla ren. Finns i gul, röd, blå, silver, svart och orange. Det är extremt lika som hammarlack. hammarlacken är tålig som f-n och färgen glänser så det blir inte matt.. och du spar pengar genom att köpa hammarlack.. mvh kimpa


Körde med motor lack från volvo. 110 kr för en burk. Blir ett väldigt fint resultat. Blir bättre resultat än med riktig broms lack.


va nere o köpte hammarlack .. ska vi se imorron hur det blir


Hoppas de blir bra nudå!kom gärna me bilder sedan mvh kimpa


japp , ska lägga upp lite bilder sen ska fixa lite mer sen när jag sänkt den oxå , ser fan katastrof ut nu asså xD


Hammarlack fungerar fint, och är mycket billigare. Mitt val skulle vara silver, eftersom många originalbromsok är silver från början. Det är en diskret färg och är dessutom oftast färgen av nya bromsok. Det är som Jeremy Clarckson sa en gång: "Den bästa stylingen är den osynliga stylingen", dvs: stylingen får inte sticka ut. När någon frågar: "Gud vad den är läcker, är den original?" vet du att du har gjort ditt jobb rätt.


Säger som alla andra hammerlack funkar fint blir snyggt målat både broms ok och skivor med de





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka