Val av däck?

Kört på Hankook Ventus K104 på 240n och köpte samma till 850n nu. Tycker de har funkat kanon och ligger i en bra prisklass så de kan jag rekommendera iaf. Kolla på tex gummihuset.se för pris.



Svar på inlägget: Val av däck?



tackar för tipset! mvh


Jag kör på GoodYear Eagle F1 denna säsong. Vad tycker jag om dessa däck då? Ljudnivå? Lite för mycket buller. Väggrepp? Helt sanslöst bra grepp. Framhjulsdrift och 300hk+ spelar ingen roll, däcken greppar ändå!!! Väggrepp i kurvor? Helt OK, inte det minsta oroliga när dom pressas lite grann. Bromssträcka torrt väglag? Bäst av alla jag haft hittills. Bromssträcka blöt asfalt? Inte fullt så trevliga som på torr asfalt, men inte alls obehagliga. Utseende på mönster? Ett av marknadens snyggaste mönster (om nu det är en fördel... ) Pris? Inte stans billigaste däck, men inte heller det dyraste, klart prisvärt. Slutkommentar: Om ljudnivån ej är det viktigaste så är det här däcket för dig som vill ha extrem prestanda till ett vettigt pris. //Johan "mebben"


Tycker definitivt du ska köpa Toyo Proxes T1-R! Kostar 1500kr/styck på däckonline.se Har satt på dom på min bil å dom e grymma! Kolla på däcktest.com å se vilka däck som leder testet Good Luck!


jag kör på falken fk-452 ... enormt nice faktiskt , låter inte mkt i bilen heller , är skit nöjd





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka