Vad tycker ni om min Silverblue BMW??? vill gärna ha ideer på mer saker o bygga!:)

vad har ni o tycka till om på min bil, vill gärna ha lite nya ideer, vadsomhelst, kom bara inte med ett skitsvar som "Skrota den" eller sånna idiotkommentarer. diggar du inte bilen så skit i den, alla får rösta men kom inte med sketna 2or för att ni hatar bmw, alla bmw emblem är ändå borttagna;) skriv gärna till mig så tycker jag till om era bilar. dom som vill veta, STREETRACE ANORDNAS I VARBERG VARJE LÖRDAG KL 19:00. Samling rasta nord, bara o ta av på E6, skyltat RASTA NORD! MVH BOZ



Svar på inlägget: Vad tycker ni om min Silverblue BMW??? vill gärna ha ideer på mer saker o bygga!:)



hmhmhm... dubbla utblås kanske skulle vara en ide.. kanske också blåa/turkosa angeleyes...??


Ser bra ut! En svart eller silver(krom)stripe där färgerna möts skulle göra en bra lyft för komturer... Eller hur ska jag kalla det????


Tycker den va läcker det enda jag kan tänka mig som hade varit snyggt är dubbla dubbla utblås som M5. Trevligt med en Varbergare förresten och tack för tipset om streetrace. Får åka dit med E92:an nu nån kväll till sommaren.


håller med grabber tycker att en avdelare mellan färgerna skulle lyfta utseendet.


tycker den ser skitbra ut......om du skulle göra nåt så tycker ja att de vore nice om du la igen listerna elelr fixade nåt nytt blås där bak men sabba inte renheten av bilen, de som gör den så snygg





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka