Tips till att göra en A3 så modern som möjligt?

Jag har en Audi a3 -97 skulle vilja ha några tips på hur man kan göra för att få den att se så modern och ny ut som möjligt...någon som vet eller någon som har gjort det själv? Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Tips till att göra en A3 så modern som möjligt?



menar du prylmässigt eller rekondmässigt alltså få den se ut som fabriksny??


nähe


Ahh Sorry! Jag menar i stort sätt allt som kan göra att den ser fabriksny ut...om någon vet vad just för kit man kan ha för att få det att se så nytt ut som möjligt eller liknande!


Har tänkt mig en rieger r-frame från mhstyling, men vill gärna ha andra tips om något skulle vara bättre, som tex vad för kjolar som skulle kuna passa?


hehe om du vill få den att se ut som fabriksny så ska du nog inte slänga på rieger front... Släng hellre på s3 kjolar... eller om du vill komma undan biligare lacka ned kjolarna du har nu. Köp en RS4 ratt släng i sparco stolar från S3 o släng på fina fälgar helst audi fälgar om du nu vill att den ska se fabriksny ut så har du detta resultatet http://www.garaget.org/?car=19014&image=263638


tycker a3 ser riktigt feta ut när man har slängt på S3 kjolar, lite sleeper om den





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka