Vinge till Sierra

Halå! Nån som har ågot tips på en sida där man skulle kunna hitta en snygg vinge passande en Ford Sierra combi-coupe -93? Får helst inte kosta över 2000kr... Och ingen ful liten anksjärt, utan en "riktig" vinge Tack på förhand!



Svar på inlägget: Vinge till Sierra



Köp CossieVingen, till den gamla sierran, passar perfekt på.. dessutom är det skitsnygg kostar runt 3500 kronor. //T-Spoon


som sagt cossie vingen e klart fetast till dessa bilar


De finns ju en Sierra halvkombi här på garaget som har en GTR vinge, jävligt cool fkt. Den är röd vet jag Och turbo tror jag med?


tyvärr så passar inte cossie spoilern, från sierra mk1 på sierra mk2, de har annorlunda bakluckor... Men det finns nog cossievingar som passar på mk2 också, helt klart fetaste spoilern man kan ha på en sierra.


Hittade den, brutalt snygg är den! Soerra heter ägaren såg jag...


jag hadde en sedan sierra med en escort vinge på..! vet tyvärr inte vad den heter eller vilken års med den satt på..! men annars så kanske vingen från sedan cossien skulle sitta fint på en halv combi..!?


Hade en sierra med en 850-vinge på.Bara att skruva fast.Såg hyfsat ut.


Har funderat lite på en sådan här: http://realcar.e-line.nu/servlet/us_pyr . NVT0300003 Men är osäker om den får plats på den lilla bakluckan på sierran... Nån som vet om den passar? På bredden ska den nog passa ganska exakt, men är osäker om den är för lång (eller hur det nu blir...)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka