Hur får jag dit extra mätarna till A-stolpen

Tjena Tänkte kolla om det var någon som har ett bra förslag hur jag ska få dit själva "konsollen" till A-stolpen.... Är ju en del som redan har sånna här så någon borde det väl finnas Skruva går ju, men det är ju inte direkt snyggt... :S MVH Ted



Svar på inlägget: Hur får jag dit extra mätarna till A-stolpen



Det enklaste är väl att skruva dit hållaren för A-stolpen och sedan spackla o slipa så det blir snyggt. Avslutningsvis lacka. Enligt min mening blir detta snyggast o ser proffsigast ut.


jag ock min kille lyckades i hans bli att få det snyggt utan spackel och lack men det var inte lätt, eftersom "skiten" var universal så fick det värmas o böjas o grejjs o sen satte vi små små skruv i kanten som nästan inte syns bra blev det iaf fast då gäller det ju att man ahr samma färg på hållaren som på A-stolpen.


jag spacklade dit min skar till hållaren så att den passade fint sedan spacklade jag den. blev rätt nice:) jag köpte dock en universal så den var ju inte "bolt on" direkt. så man fick värma och böja till den så att den passade gå in på min sida och kolla. har bild på det. Mvh





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka