Rim Ringz Fälgskydd

Tjena! Någon som har testat dessa fälgskydd? http://www.hova.com/rim-ringz-faelgskydd-styling-svart/ Tänkte köpa dessa till sommarhjulen, men vill ju veta mer exakt hur det ser ut. Ser det klumpigt ut eller smälter det in fint med däcket och fälgen? Har 215/35 R18 på mina. Tack för svar!!



Svar på inlägget: Rim Ringz Fälgskydd



http://www.youtube.com/watch?v=IOhTAsXjQX0


Också varit på g o köpa såna.Köpt dessa till min V70.Ska testa dom först: http://www.ebay.com/itm/Car-Tuning-Vehi . mp;vxp=mtr


Ursäkta om jag låter bitter, men varför skulle man vilja dra på såna på fälgarna? eller e de nåt som såna däringa personer som har kvar skyddsplasten på sina mobiltelefoner tills den trillar av av sig självt?


Min bil blev snyggare med dom och dom skyddar kanten på mina nylackade fälgar,om ngn i familjen skulle råka köra mot.Så vad är problemet?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka