Biltillbehör företaget Natalie

Går det att lita på dem?? Beställde -> http://www.natalie.se/view-product-info.php?id=531 för några dagar sedan och vill veta vad ni tycker och er erfarenheter utav Företaget Natalie och dess produkter. http://www.121.nu/onetoone/foretag/n...kommanditbolag. Vad tycker ni? Och ifall det är "skit" det jag beställde, Går det att häva köpet eller skita i att hämta ut det? Då jag skall betala varan för att hämta ut det. Någon som har större kunskap ang detta?



Svar på inlägget: Biltillbehör företaget Natalie



Bara hemsidans utformning skulle få mig att tveka. Stavfel överallt och menyerna fungerar inte i min webbläsare. Köper hellre samma produkter från www.aliexpress.com http://www.aliexpress.com/product-fm/42 . alers.html Ser identisk ut samt en tusenlapp billigare. Fri frakt om man pallar vänta lite längre på den. Har ingen erfarenhet av natalie.se men har svårt att tänka mig att deras service/garanti/osv skulle vara så pass bättre än aliexpress att det motiverar mellanskillnaden i priset. Edit: Enligt Ratsit.se är bolaget inte heller registrerat för F-skatt


Kan man häva köpet så här efterhands ?? Vad blir följderna ifall jag ej hämtar ut det eller liknande?


Du har alltid 14dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen vid köp på internet. http://www.distansavtalslagen.se/ Det står tydligt på företagets hemsida att vid retur står köparen för frakten. Om du inte hämtar ut varan kan dom försöka kräva dig på kostnaden för pack och porto, detta är inte troligt då det inte står angivet i deras villkor för beställning.


Så Ifall jag skippar att hämta ut det så har de ingen rätt att kräva mig på pengar för pack och porto just pga. att det inte står på deras hemsida ?


Som handlare kan jag säga att hämtar du inte ut paketet så är du precis en sån kund som butiker ABSOLUT inte vill ha att göra med. Vill du inte ha det du beställt så hämtar du ut paketet och sedan kontaktar dem för att häva köpet. Du har som dem andra redan sagt 14 dagars returrätt enligt lag. Det var ditt val att beställa, inte butiken. Gör rätt.


Helt korrekt!


kolla in chinavasion.com de har mycket att välja på och hemsidan du var inne på ser inte ut att vara ett företag att lita på. och jag håller med xciso gör detta rätta.


Ja du, det jag beställer, hämtar jag ut. men nu är det så att det är mitt fel som inte gjorde research på företaget som nu verkar va ett oseriöst företag och då har jag ingen lust att hämta ut det om ja nu inte är tvungen enligt lag.


Nystartat och Oseriöst behöver inte vara samma sak. Men tyvärr känns det dumt att chansa





Håller med. Företaget har väl än så länge inte gjort något för att blåsa dig så alltför mycket skit ska väl inte natalie.se få även om jag tycker man borde ha lite seriösare upplägg om man ska ta ut så mycket i mellanskillnad.


Jo förvisso så är de så men googlade Guillaume Trazie (Ägarens namn) och då kom det fram klagomål och folk som inte fått det de har beställt eller att de har fått trasiga varor och sedan inte fått pengarna tillbaks. därför känner jag så.


Ja, då förstår jag. Såg även att på hemsidan att det står att dom hållt på sedan januari 2002 men bolaget är registrerat april 2011 och det är ju ännu en varningsklocka. Hittar även trådar på flashback.org från både 2006 och 2010 som diskuterar hemsidan och dom nämner bland annat att bolaget bakom saknar f-skatt så kan hända att han använt sig av olika bolag för att driva hemsidan genom åren. Edit:Hittar ju mer å mer skit ju mer man söker. http://www.vimport.se/content.php?page=9 Snudd på identisk hemsida med Guillaume Trazie listad även här. http://www.fairshopping.se/opinions/view/93 Lite feedback från folk som handlat där och deras "systerbolag" parabolnet som dom verkade hänvisa till som sin fysiska butik under ett tag. Stor varningsflagg för denna man och hans företag. Hoppas framtida sökningar leder till den här tråden.


Hehe allt de där har jag läst, gjorde en research o fick fram allt de där. därför jag börjar tveka om jag ens ska hämta ut det. Visst är jag tvungen till det så gör jag det. Men om jag ångrar mig inom 2 veckor o så är han inte kontaktbar under de 2 veckorna eller om varan kommer trasig o så vill han inte ta emot? vad gör man då? Edit: Iallafall tack så otroligt mycket för din research


http://www.konsumentverket.se/sv/Lag-ra . anshandel/ Här kan du läsa om allt som gäller ångerrätten. Ett tips är att dokumentera all kontakt med företaget så du har bevis vid en eventuell tvist. Skriv ut mejl etc. Hjälper gärna till att leka internetdetektiv och det är bara bra att denna information hamnar på nätet så andra kan kolla upp bolaget innan dom gör en beställning. Kan väl än en gång understryka att natalie.se inte verkar ha gjort något fel denna gång och det är oftast de dåliga fallen som hamnar i diskussion på Internet så de finns nog även ett par nöjda kunder som handlat där men efter den informationen som kommit fram så skulle jag däremot inte rekommendera någon att handla där.


Jag beställde en stereo med gps därifrån för två år sen, fick den aldrig. Efter 3 veckor skickade jag mail, fick inget svar. En vecka senare skickade jag ett nytt mail och skrev att jag ville avbeställa stereon, inget svar då heller men ordern blev struken senare. Aldrig att jag gör nån beställning från ett sånt företag mer.


Jag fick min Stereo med dvd, tv och backkamera skall dock monteras innan jag kan säga något. Men den är hel och har inga skavanker någonstans varken Stereon, kablarna eller backkameran


kan säga att håll er så längt borta ni kan från dessa billiga "kinaspelare".. de finns en anledning till att pioneer å liknande större fabrikat kostar MYCKE mer.


Självklart får man vad man betalar för å så länge man är medveten om de ser jag inga problem med att köpa från Kina. Har bara positiva erfarenheter än så länge men just ljud köper jag personligen hellre riktiga grejer från Tyskland då kvalitén spelar ganska så stor roll.


Bara dåliga erfarenheter av detta företag, svarar inte på mail och går inte att få tag på





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka