Vart hittar man blinkersglas till volvo c70?

Hallå! Vet nu inte om detta är rätt postat, är det inte det så får självklart någon annan hänvisa mig till rätta. Har försökt att hitta en passande forumdel och denna var den mest passande, så länge jag nu inte missat någon tråd "Vart köper jag det?", är det fel så får någon som sagt hänvisa mig. Har i vilket fall köpt ett par blinkers som var väldigt billiga, trodde dock att dom var i användbart skick och det inser inte jag, hål i glaset m.m. Så därför undrar jag nu, VART hittar man glas till dessa blinkers? Det är volvo original klarglas, har tittat på andra stylingblinkers men tycker inte det är snyggt då glaset är delvis grått/svart och jag vill ha hela glaset klart. Så ja, någon som vet vart jag kan köpa dessa glas, om det nu går? Det är klarglas modellen till volvo c70, den modell som har likadan form på lyktor samt blinkers som gamla v70 samt s70. Lägger även upp en bild, kanske kan hjälpa någon att ge mig ett bra svar. Undviker helst att köpa nya då dom går på ca 1800kr ny. Mvh



Svar på inlägget: Vart hittar man blinkersglas till volvo c70?



tyvär finns det ingen exakt kopia på dom så det är nog o betala surt 695 kr st för dom på volvo.alternativ är om vparts kan ha.


Såklart Har mailat hova, vparts och även bilia så ska se om det kanske går vägen ändå. Är du säker på att dom kostar 695? På hova kostar dom drygt 890-900kr st ny...


japp jag betalade 695 kr st för dom på bilia.


Volvo här i Göteborg säljer också för 695


Om jag var du skulle jag kolla på eBay. Köper själv allting till både Nissan och VW på eBay. Surfa med 4 flikar uppe samtidigt och gör samma säkning på ebay.se, ebay.com, ebay.de och ebay.co.uk. Sökträffarna diffar lite grann ibland. Till VW t ex, så hittar man ofta mer på tyska och engelska eBay. Beroende på vilket land du köper ifrån så blir ju leveranstiden något längre än från svenska webbshoppar, men priset blir alltid billigare, även inkl frakt. Man kan göra sjukt bra kap på vissa grejer och de stora säljarna är väldigt seriösa och pålitliga. I snitt handlar jag nog för 25-30% av priserna i Sverige, särskilt när man beställer från Kina och Hong Kong.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka