Skall man ha 4300k el 6000k till dimljusen?

Som rub, skall jag ha 4300k till dimljusen eller 6000k, jag har idag 4300k i halv ljuset. Har en Saab 9-3 08:a



Svar på inlägget: Skall man ha 4300k el 6000k till dimljusen?



Beror på i vilket syfte? Oavsett, så är ingadera lagligt men det vet du säkert om.


Han ska väl säkert bländas maximalt som alla andra dimljus muppar


Kolla på min sitter 6k i halv och dim på 9-3'an tycker personligen 6k blir snyggast, men smak sak


Skit i o konvertera om du ska ha det för look, finns extremt bra diodlampor som enligt mig är både enklare och snyggare och inte massa kablar och skit att koppla:D


Har provat led lamporna, men de funkar inte canbus systemet gör ju bara att dom blinka även om ja monterar in effektmotstånd till dom. Lagligt vet ja att de inte är men snyggt hehehe


Ah du har canbus ja då funkar ju inte mitt alternativ:S men erkänn lika snyggt som konvertering men ack så mycket billigare och mindre jobb:P Aja lycka till och se FÖRFAN till att du inte BLÄNDAR!!!!!


haha ja visst är det dyrare tyvärr. Lovar skall inte bli en av dom


Konvertera mera då:D


Bara köpa; http://www.ebay.co.uk/itm/Load-Resistor . 3f19b6cdb2 och dit med dioder istället. Så har du sparat ett par hundralappar iaf.





Dioder funkar inte tyvärr


3000K är troligen det man har mest nytta av om man verkligen skulle behöva dem vid dimma eller regn... Men om du vill att det ska matcha in med parkeringsljuset så kör med samma färgtemperatur som parkeringsljuset Och har du dimljus projektorer så bländar det inte mer än halvljuset, om de är rätt inställda.


oki tack!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka