Ska nysatt solfilm se ut så här?

Så här såg det ut när bilen hämtades från en solfilmsmontör. Inte nöjd, dessutom alldeles för ljus toning som var den mörkaste dom hade. Den såg mkt mörkare ut på plattan dom hade.. Titta vid fingrarna: Inga jättebra bilder, men småbubblor är det på alla fem rutor och även större luftbubblor. På något ställe är även filmen veckad så att det ser ut som sprickor i filmen (den är inte veckad monterad, utan ser ut att ha varit det innan den monterades). Firman sa att bubblorna skulle försvinna. Gör dom det?



Svar på inlägget: Ska nysatt solfilm se ut så här?



Nej så där ska det inte se ut efter att ett "proffs" tonat, bara att reklamera ! MVH Mejmotorsport.


Det måste man riva bort för att göra om? Isf ska mörkare film på, man ser den som sitter i baksätet även om det inte är jättestark sol ute..


Bara åka tillbaka! Hade aldrig ens åkt där ifrån med sådant resultat!


Det var mörkt ute... Men då vet jag att det inte är bra iaf! Så att dom inte kan dra en rövare... Någon som kan rekommendera en bra tonare i hässleholmsområdet?


Vad har du betalat för detta arbete ? Har dom ingen mörkare blir det inte mörkare, men inga såna där bubblor ska de va! Blir de ju inte ens när jag tonar själv :p


3700:- Kusinens bil är det.


är ju jättemycket bubblor under det tyder ju på att han inte fått riktigt rent där ju...så där kan man få av lite sämre kvalitet på film,typ biltemas film eller kinaskitfilm.


Vilken firma har tonat detta?


Oj, detta behöver göras om totalt. Luften kommer absolut inte försvinna, vart ska den ta vägen lixom ?





Ser ut som att dom har haft fingrarna där bubblorna är. Reklamera så dålig var inte äns jag med den första bilen jag tonade och då är man inget proffs


Herregud 3700 kr det var det dyraste jag hört för en toning ! Bara be dom göra om göra rätt, och 500 spänn rabatt pga att man får va utan bil och krångla !!


Kom till mig så ska jag göra bra mycket bättre med Biltemafilm. Det där såg riktigt illa ut, skulle aldrig godkänna det där från någon som kallar sig proffs.


Dom skulle ha 3000 för hela min bil, men 1500 för den lilla koffert rutan....gjorde de själv men filmen släpper pga fukt så får lämna in bara den eller köpa solarplexus...


Reklamera eller pengarna tillbaka!!!!!! /Benny


http://www.garaget.org/SOLFILM hör med denna killen om du vill ha 100%igt resultat priset vet jag inte han är den ende som får tona mina bilar och än sålänge har han inte misslyckats..! Skulle nog undvika biltema solfilm om jag va du är ju inte mycket grejjer som är nått att ha därifrån såvida det inte är en 240 för då kvittar det ju.


Jag lämnade in min förra bil, V70, för solfilm på en firma här i uppsala. Blev en sån liten bubbla på ena rutan, det gjorde dom om utan krusiduller när jag påpekade detta en månad efter monteringen. Så åk tillbaka så får dom göra om göra rätt.


Fyfan, det där är ju värre än det man gjort själv, och då med biltemas film. Bara att åka tillbaks direkt och se till att de får fixa de. Lycka till


rellativt billigt om man jämför med tex mellby solfilm som ville ha 6k för o tona ..


Tack fö alla svar. Han ska in imorgon och prata med dom. Omtoning med mörkare film, den som sitter där är 45% och prisavdrag eller pengarna tillbaka.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka