Krom sprayning

Hej Skickar ut en liten koll på om det finns nått intresse till att få saker kromsprayade? Allt som går att spraya på "kromas" Nu är det inte riktigt krom men mycket bättre än Biltemas kromsprayburk. Renovera gammalt krom! Krom på glasfibergrill till en hotrod Kanske dörrsidan runt högtalare? Oj vad liten bilden blev. Sen kan man få även färgat krom. Jag är i uppstart och kollar först om det finns nått intresse!



Svar på inlägget: Krom sprayning



Frågan är ju hur länge det håller samt priset.


håller me pim_pim undrar just hur länge de håller o hur mkt de kostar annars verakr de ju skitsmart! perfekt om man vill ha nån plastbit kromad:)


Som jag förstår så är det slitstarkt, t.ex om man har "kromat" en fälg så kan man lägga in den i en däckmaskin och kränga på ett däck utan att skada ytan. Prisläget har jag ej kommit till än men helt klart mycket billigare än riktigt krom som dessutom bara kan läggas på metall.


Hur värmetålig är färgen, tex om man vill ha rör under huven sprayade till exempel?


jävligt snyggt det blev!


säg till när du vet hur mycke 4 fälgar skulle kosta att spraya


Denna motor ska i alla fall va sprayad på samma sätt. Som sagt så har jag inte investerat i några grejer än så detta är i att jag är ute på forumet och rekar om det finns nått intresse, men va säker på att inom snar framtid så hör jag av mig. "jag har ju ingen lokal"


om man kan ha de på fälgar e de intressant och även om den e väldigt värmetålig EDIT:förresten mycket intresserad krom e ett måste på vissa bilar om du e billig o bra så vet jag vilken ja ska vända mig till


går hela bilen att sprayas och få ett bra resultat?





JAAAAA fyfan va coolt de hade vatt! Iroc-Z28 GÅR DE? GÅR DE? GÅR DE? GÅR DE? GÅR DE? GÅR DE?


Klar det går!


Googlade lite och hittade en firma som tar 2800:- / fälg om man slipar själv. http://www.loaded4speed.com/tjanster/chrome-pris.html Det är samma tålighet som vanlig 2k bil-lack.


om iroc-z28 gör de billigare så e han en klart bättre affär!


Vet du inte alls vad det skulle kosta på ett ungefär, tex om man målar en grill?


Sjukt grym bmw undrar lite över vart man kan köpa färgen?


läs lite i resten av tråden så kanske du förstår va tråden är om elr mena att iroc-z28 verkar kunna fixa sånt


Jo klart jag förstår vad det hela handlar om, undrar bara vart det går att köpa? Läs tråden igen och fundera igen över ditt svar, det verkar vara färg och jag undrar över vart man kan beställa den. inte att jag vill beställa kromade fälgar.


aa skrev fel ja ändra i slutet faktiskt mena att iroc-z28 verkar kunna fixa de!


Jepps så då har vi det löst. Känns som om det kostar bra ycket mer än vanlig lack däremot.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka