Trycka ihop fjädrar?

Tänke sänka goffen (golfen) men vet ej hur mycket än.. Har ej råd med collis:( så tänkte om man kan klämma ihop fjädrar med detta http://www.biltema.se/sv/Bil---MC/Bilre . st-341712/ eller slangklämmor, och se hur mycket jag ska kapa sen för att få det bra? vad tror ni, funkar nån av dessa grejer?



Svar på inlägget: Trycka ihop fjädrar?



Alla ska ha så bråttom med allting! Spar till sänkfjädrar/coilovers ist Skulle aldrig i hela mitt liv montera de där som du länkade!


Hahaha! Man måste ju älska biltema Va i helvetet ska man ha det där för? dom borde ju byta plats runt om på fjädern när man kör?


Hade sådana på min första bil för mååånga år sedan. funkade faktiskt kanon och sänkte bilen lite och gick otroligt nog även igen beskitningen då(8 år sedan). Lossade aldrig eller flyttade på sig.


håller med helt o hållet. coilisar finns ju från 2k att köpa





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka