Centrumkåpa till mina replica eller genuina fälgar. Bilder finns i tråd.

Hallå. De är som så att jag har blivit bestulen på endast EN centrumkåpa på mina fälgar. Så då har jag googlat koden jag får fram 8E0 601. Men de kan jag inte hitta några på ebay som finnes eller har centrumkåpor. Finns dock 8D0 601 med D, och då kan man undra vad skillanden är eller om de är så att jag har kopior av fälgarna. Skulle även vilja fråga om vilka centrumkåpor jag ska köpa till de som finns på bilden. Bilder -> http://imgur.com/OjmkuE0,AKHAArq Tacksam för svar! Mvh Nebville.



Svar på inlägget: Centrumkåpa till mina replica eller genuina fälgar. Bilder finns i tråd.



ska sitta på för bil ? köpte nyligen audi s-line/rs4 fälgar väldigt lika navkåpan kanske passar


Audi A4 B7 modell. Om de nu spelar någon roll :>


nå bara försöka hitta centrum kåper till Rs4/s-line fälgarna


Mjo, men de finns kåpor till replica och vanliga. Jag är inte säker på om jag har äkta eller om de är falska. Blir kluven på koden som finns stämplat på fälgarna jag har.


ser då ut som de jag har så lr hadde böt mina mot 5x world cup fälgar istället:)


8D0 601 samma som 8E0 601? Kan inte hitta något på google.


Varför inte läsa på en av de kåporna du har kvar? Artnr står förmodligen inne i dom... Ser ut som orginal S-Line, replicorna har oftast dubbla bultmönster.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka