V70 div. frågor.

Hejsan, kommer inom loppet av ett par veckor införskaffa mig en vit v70 2012. Tänkte göra bilen snyggare så klart! Därav har jag ett par frågor och behöver lite smakråd. Bilen har förtillfället inga utblås övh. Tänkte byta till 2 stycken en på varje sida. Dem behöver inte vara kopplade till avgasröret utan mer en snygg detalj bara. Frågan är då vad jag behöver byta? eller kan man borra? Samt vad ska jag festa dem i? svetsa fast dem bara? Vad säger besiktningen om det? Tänkte färga om taket. Ska man foliera svart eller lackera svart? Eller kolfiber foliera? Matt svart eller vanlig svart? Vinge. Finns ingen vinge på bilen i nu läge. Vad kan bli snyggast en i kolfiber eller en i original färg? Insättning av baslåda, har det stora paketet antar att det är bara o köra med en höglågnivå addapter? Eller kan man köra med ett slutsteg som har auto start typ DLS CA12? Original skärmen skulle jag vilja byta ut till någon med tusch är det ens möjligt? Fälgarna, smakråd när det kommer till fälgar. Har kollat lite på några konkava fälgar men går det med tanken på ETn? Även tips på fälgar uppskattas. Som ni ser så vill jag att bilen ska bli stilrent stylad har ni andra tips på vad ni tycker kan vara en snygg detalj så får ni gärna nämna det.



Svar på inlägget: V70 div. frågor.



Jag gillar originalfärgen på vinge bak. Ett råd är att foliera taket, så att du lättare kan ta tillbaka till originalfärgen om du ångrar dig. Jag har själv en v70 -10





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka