Lackera grillen?

Har en ny grill till min A4 B8, den ligger och väntar hos Audi och ska monteras snart. Har beställt "kromribbor" till dimljusen där jag bara ska montera en ribba i mitten på varje sida. Funderar nu på att plastidippa kromet på grillen svart och lägga till de tre övre ribborna men skita i den långa längst ner. Har inte sett en sån Audi förut, kan det bli bra tror ni? Så här ser en A4 med kromribbor och silver ram ut: Tänker alltså montera en av tre i mitten längst ner vid dimljusen, samt alla tre högst upp vid audiringarna, men med en svart ram. Skulle vara väldigt trevligt om någon duktig kanske kunde fixa en snabb mockup på hur det kan se ut till mig? ' EDIT: Det får gärna vara en mockup på min egna bil isf http://www.garaget.org/?car=343172&image=3256125



Svar på inlägget: Lackera grillen?



Fråga i den här tråden: http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=8126


Tack, gjorde det nu.


Dåligt med svar där så jag försökte mig på en egen, blev inte bra men på min nivå får det duga :p Lutar mot någon av de nedre men vet inte vilken.. Va tycker ni? Eller ja, lutar väl mest mot femman.


Det har ju varit jul och allt..så..att hoppas på svar nu känns lite..långsökt. Personligen hade jag valt vilken som helst, som hade fått synvillan av den gigantiska grillen att försvinna. Så, någon av dom nedre, exempelvis den i mitten hade jag valt. (nummer 5)


Well, det har skrivits och moddats en hel del sen jag postade. Så jag får väl anta att min fråga inte var intresssant nog hehe. Tack för din röst


Nu sitter en list i mitten på varje sida, ska jag sätta på resten tycker ni?


Tja! Kör plastidip som du tänkt , bra att spruta, går att lägga lite tjockare lager utan rinn, Kör på!


Redan fixat den, det blir som i nr 2





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka