740 fönster lister, vart får man tag svarta sådana?

Hej. Någon som har en bra koll på vart man kan skaffa svarta lister runt om till en 740? Har kollat skroten men det är fan aldrig någon 740 där, ursäkta språket. Syftar på de som sitter runt rutorna etc, vill inte ha chromade lister, tycker inte chrom är så speciellt snyggt, men smaken är som baken (gäller lister dvs).



Svar på inlägget: 740 fönster lister, vart får man tag svarta sådana?



Jag säger bara !!! http://www.returbilen.se/


slipa å lacka då?


fungerar det på chrom?


Sitter svarta lister på GLT och TIC, då har du även svarta taklister. Så håll koll efter någon som skrotar en GLT lr TIC. Var fan bor du på för konstigt ställe där det inte finns några 740 på skroten? 20% av bilarna på skrotarna här hemma är 740.


närheten av Örebro Var där här om dan och kollade tomt som satan på 740 :o fanns mest 850 / v70 -.- .. Får kolla blocket eller något efter någon som ska sälja sin för en billig peng ^^ bara plocka så mycket man vill ha


Men skulle du hitta det så är dom ju 20+ år gammla så ska dom vara fräscha så får du antagligen måla om dom och då kan du lika gärna slipa ner dina chromade och måla dom svarta...


men då kommer en annan fråga, hur får man av dem?


dom går fortfarande köpa nya på volvo eller ja i höstas gick det


kommer du ihåg priser på dem? Behöver inte vara exakta men på ett ungefär vore något ^^





Vilka lister är det ni pratar om? Borde det inte kunna passa från 940?


nej jag frågade aldrig vad dom kostade. var bara lite nyfiken om man fortfarande kunde köpa dom o det gick


ahha okey okey, får ta mig dit o kolla





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka