Vilka fälgar på min bil

Halå, snabba tips på fälgar ni tror skulle passa bra på min 855a. Tröttnat på de "vanliga" R-fälgarna. Är sugen på något nytt. Alla förslag uppskattas! Skulle även uppskatta tips på om den ska tonas, om "boarden" på framrutan ska bort + andra eventuella ändringar. Bilen:



Svar på inlägget: Vilka fälgar på min bil



Ocean Deep fälgar skulle sitta som en smäck på bilen! Googla eller sök på blocket efter dem.


om r fälgar är vanliga så va är ocean deep då ? de växer förfan på träd på de dedär bilarna. våga köra me nåt som ingen annan har förr? kanske jdm fälgar på en volvo ?


Japsdämparn sitter ju på plats så de är ju bara köra på japstemat! Dessa med spacers, det är du säkert ensam om. http://www.streetwheels.se/product.php?id_product=345


Haha, börjar få mycket kritik för mina Dieselböjar som folk anser är "japsdämpare". Ja varför inte de fälgarna, dock kanske svårt att hitta liknande fälgar i rätt bultmönster!


Ska du köra jdm tycker jag du ska satsa på rota gtr. Skulle sitta jävligt bra på den tror jag.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka