Audi a4 b5 strålkastare

Tjena, Har kollat runt och hittar ingen information om det skulle gå att sätta in http://shopen.dectane.se/w_/type/articl . fault.aspx i en audi a4 b5 utan facelift, alltså innan årsmodell 1999.5. Jag har en 1997a. Lite fix och tricks gör inget, men någon som vet om det skulle funka utan allt för mkt jobb. MvH



Svar på inlägget: Audi a4 b5 strålkastare



Ska du montera dom nyare strålkastarna i din så får du kapa bort en plåtbit som blinkersen sitter i. Kablaget stämmer inte heller utan behöver kopplas om lite.


Som Rspeter säger, det går. Det kräver som sagt "bara" att man skär upp i i skärmuttagen för blinkersarna. Däremot ska det tilläggas att det finns folk som haft problem med turbokärror, där det tydligen verkar vara lite annorlunda konstruerat på högersidan, vid turbon. Med resultat att det är svårt att få lampan att sitta "som den ska".


Okey, tack så mkt för hjälpen. Ingen turbo i min så då ska det inte va några problem på den fronten.


Nej, då ska det inte vara några problem att få dit lamporna för den sakens skull iaf Men, dom finns inte till "pre facelift" då? Har den faceliftkontakter kan du åka till närmsta skrot o säkerligen köpa båda kontakterna för en hundring och "skarva ihop". Finns dock adapterkablar att köpa, dessa springer väl lös på en 3-400:- (galet dyrt med tanke på vad det är)


Nej, har letat efter dem i pre facelift, men hittar inga.


Dåså, bara att köpa, och någon dremelkopia med kapblad och sätta igång


http://www.ebay.de/itm/angel-Scheinwerf . 518f05064b Kikade lite på ebay. Det är samma märke, till pre-facelift och billigare. Eller det är kanske inte samma design?


Inte samma design. DE till pre facelift är inte svårt att hitta. Problemet blir när man bestämt sig för ett visst utseende





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka