Adapterkablage för byte strålkastare v70n

Hade tänkt byta strålkastare på v70:in till -05:ans, alltså klarglas... Men kontakter stämmer ej överens... Hittade här på garaget en bild på ett adapterkablage.. Men han verkar inte vara aktiv här så mkt så är det någon annan som vet? Frågan är vart kan man köpa sådant kablage? har volvo? någon som vet art. nr? 307......? mvh christian



Svar på inlägget: Adapterkablage för byte strålkastare v70n



kolla på någon skrot. www.bildelsbasen.se där finns skrotar över hela sverige, ring till någon skrot där, Jönköpins bildemontering har jävla massa volvo, dom kan nog fixa fram de kan ja tro, lycka till


Kablar finns att köpa hos volvo! Kostar ca 800:- mvh Jörgen


Verkade inte finnas kablar på volvo, kollade idag.. olika stamkablar i bilen på 04 och 05... får bli till å löda...


Jag vet en kille som gjorde egna kablar, var på skroten och tog kontaktstyckena och lödde och grejja på.. Det funkade bra.. Jag har beställt av han också.


Någon som fick någon info om detta? fanns det att köpa eller lödde du själv? om du lödde kan du skicka bild på hur då lödde så man kan göra likadant?


Ett kopplingsschema kanske??


Jaa exakt!


Man skulle inte kunna använda dessa adapter kablarna??? http://www.auto-gruppen.se/webshop/styl . volvo.html


Nej, dom är så att säga tvärtom som jag förstått det. //Brådhis





Jo iof, fast visst man kan modifiera dom....letar som en jäkla mupp, måste finnas någon som fattat att dom kan tjäna en hacka på att sälja adapterkablar...allt går att köpa idag så varför inte detta.


Tror vparts har börjat med nått till sina styling lyktor, kan de va samma?


Har mailat Vparts om de vet något kablage/har något så nu får vi se





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka