Dörr som gått i baklås

Hej, någon som vet hur man får upp bakdörren på en BMW 525i -90 (E34) som gått i baklås? Går inte att dra upp låsknappen, och går inte att öppna innifrån med handtaget.



Svar på inlägget: Dörr som gått i baklås



Tips 1 Pröva baka på dörrens medans du försöker låsa upp, i bästa fall öppnar den och du får upp dörren så du kan åtgärda felet. Tips 2 Kolla om det går att skruva loss panelen utan att öppna dörren, du har ju en referenssida så du ser vart skruvarna sitter. Utväg: Offra dörrsidan för komma åt låskistan för sedan köpa ny låskista + dörrsida.


behöver svar fort! samma problem med min men alla dörrarna är i balås, utom lbagage luckan, hur fan får jag upp den? kan ju inte få upp bilen


baka baka kaka,


' hahahah!!


om kofferten inte är låst klättra in i den sträck dig efter dörrlåset, går ta något och greppa låspiggen eller handtaget med inte så jävla avancerat. är bilen helt låst, du har inga nycklar? är dom inne i bilen? Slå sönder valfri ruta och åk och byt den.


haha såg nu att tråden INTE var direkt dagsvärsk


ne men det tar ett bra tag om man ska baka sig igenom en dörr undra hur det gick för honom haha, har la jäst färdigt !


hahahaha jooodu lär ta ett tag


funkar ej att he upp låspiggen, gjorde de genom skidsäckan (bmw 525i) centrallåset som ställer till med nå.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka