Smakråd styling Mercedes 190

Hej! Har funderat på att byta fram och baklamporna på bilen och tänkte fråga vad ni tror bli snyggast. Bilen: http://www.garaget.org/?car=191473 Det finns 2 baklysen, klara och mörktonade. Samma gäller framlyserna. Har funderat på projektorlampor eftersom jag har Sec huven, får för mig att bilen kommer att se "nyare" ut Kommer givetvis byta till svarta blinker utifall det skulle bli mörktonade MVH Walle Klara projetorlysen Svarta Baklamporna klara Mörktodade



Svar på inlägget: Smakråd styling Mercedes 190



Smaken är som baken. Ingen tycker lika. MBSCA kan va vrånga att ha o göra med, så du vet. Beställde nya bakljus till 124an med vita klarglas och fick hem mörktonade. När jag hörde av mig till dom och sa att jag fått fel så blev svaret "Jo, dom vita var slut så jag tyckte det borde funka med röktonat istället.." Men jag tycker nog att dom ljusa strålkastarna är snyggast!


Båda funkar ju på bilen, jag hade kört ljusa fram och mörka bak på den där.


Oj, gäller då att beställa när det står att det finns i lager Tack då vet jag





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka