Xenon eller inte?

Tja, Jag planerar köpa en Audi A4 2006 och håller på att välja på Blocket och blev nyfiken på en sak. Några A4ror har en vanlig reflektor på lyktan och det vet jag att bilen har inte xenon men några A4ror har projektor linser, ser ut som ett öga. Betyder det att bilen har Xenon på lyktan?



Svar på inlägget: Xenon eller inte?



Lins betyder inte per automatik att det är xenon på bilen nej Fast, lins har väl alla A4 B6? (kom ju på faceliften till b5:an) Det vanliga (åtminstone då, hur det är idag, som i; bilar från 2013, låter jag vara osagt) är ju; Halvljus - Lins, antingen halogen eller xenon Helljus - Reflektor - - Edit - - Ja, hur tänkte jag där med B6...det kan man fundera på


B7 med projektorlins har xenon.... B7 utan projektorlins = EJ Xenon S-Line eller ej har inget med det att göra. På B6orna är det inte samma, för vissa med projektorlins kan ha halogen. Fråga säljaren om du är osäker. Lycka till. Annars är min till salu nu. 199 000:- klappat och klart! Och den har Bi-Xenon original + full LED konverterad in och utvändigt. 190 000:- utan 20" Endast 6000mil och super pedantiskt skött. Avtagbart drag. Halvskinn. svart innertak, svartoptik(svarta lister runtom ej krom) coilovers osv... se info för min bil.


ja det är en djungel men om du har bild på insidan av bilen å kan ljusomställaren så har bilan med xenon ingen manuell höjdjustering till ljuset men de som har halogen lampor har det.. annars fråga den som säljer bilen.. lycka till med ditt bilköp





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka