Fixa listen på bakluckan

Listen på bakluckan börjar ge med sig i lacken, och jag undrar hur jag på bästa sättet fixar detta. Bör jag lämna in den för uppfriskning, eller är de lika värt att köpa en ny list (isåfall, vart finns dem att köpa)? Bild på problemet. http://postimg.org/image/3z7lamjxv/



Svar på inlägget: Fixa listen på bakluckan



Slipa, spackla & lacka?


Köper du en ny lär du med all säkerhet även lacka den då plastdetaljer oftast lämnas olackade! Är du kunnig och har en färgspruta kan du plocka bort listen, köpa färg med rätt färgkod på förslagsvis färgbolaget och sedan lacka den själv.. Alternativt då lämna in bara listen och få den lackad på någon firma i närheten:)


jag har tyvär varken tid eller kunskaper för sådant, undrar bara om det går att åtgärda smidigare.


Tror lokala lackverkstad kan göra det där jobbet för bidrag till fikakassa


Den är i alu har jag för mig och "rostar" inifrån.. Plocka bort lämna till någon Lackerare så slipar dom ner allt på den och lägger ny grund sedan färg så kan du montera tillbaka den och ha en fin list igen..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka