Facelift Klarglas -05 > passar dem till V70 -04??

Är så att på min V70 -04 sitter där dem tråkiga räfflade/ matta glasen. Tänkte ta och köpa ett par av facelift klarglasen. Undrar om alla klarglas från V70 -05 och uppåt passar på min V70 -04?? Jag vet om att det inte funkar med det elektriska, utan man måste koppla om något (vad vet jag inte ännu, det tar jag reda på när jag hittat klarglas). Tacksam för svar!!!



Svar på inlägget: Facelift Klarglas -05 > passar dem till V70 -04??



Menar du själva "pass formen" så har jag för mig att det ska funka med dom. Mvh


funkar hur bra som helst har -06àns lysen på min -02a...men du måste byta hela lycktan och inte bara glaset


Tack för svaret mim_oz. Jag menade att jag skulle byta hela lyktan. Var kanske lite otydlig där. Har också hittat ett par som suttit på en -06. Ungefär vad är ett rimligt pris för halogen klarglaslyktor som suttit på en -06?


Lånar tråden lite. Eftersom facelift klarglasen är så himla svåra att få tag på så tänkte jag istället sätta på ett par Xenon ljus från en -04. Har hört några som har sagt det är bara till att köpa en adapter på volvo, och sedan skall man kunna tuta och köra utan några problem. Skillnaden blir väl bara den att höjdjusteringen blir tvärtom. Har jag rätt eller något som vet hur det ligger till?? Har som sagt själv en -04 med halogen som orginal.


Höjdregleringen kommer fungera som tidigare med 04 xenonstrålkastare. Det är när man har facelift strålkastarna det blir omvänt Mvh


tänk på att det inte är samma kontakter på 05-07 som det är på 00-04 här är en guide som visar hur du kan göra http://www.jagrullar.se/forum/viewtopic . mp;t=10401


Ja för jag funderar både på att skaffa Xenon 00-04 ljus. Eller så skaffa ett par facelift klarglas 05-07. De orginal som jag har är ju inte direkt någon höjdare. Så finns det någon som har någon av dessa ljusen får ni gärna ta kontakt med mig.


Tack för detta! Ska byta lampor inom det snaraste på min V70. Gjort detta tidigare men kom inte ihåg vilka kablar som gick vart. Men en tanke som slog mej var att höjdjusteringmotorn är omvänd på dom nya lamporna. Nån som har en lösning på detta?? Om man typ kan ändra kablarna så att man backar motorn? MVH Micke


nån som är lite go på el borde väl kunnat ha en lösning på detta!





Funkar det att göra så som dom visar på jagrullar ?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka