Vilka säljer s60r frontkjol?

Hejsan. Jag undrar om de finns några fler än Volvo som säljer frontkjolar till s60r -05? Mvh Per



Svar på inlägget: Vilka säljer s60r frontkjol?



14 525:- http://www.samsteffansson.se/PRODUCTS.A . AGE=SV#704 Annars är det nog beggagnade som gäller.. vet inte vad volvo tar?! EDIT: det var nog ett helt kitt iof..


Okej. Dom är så pass dyra ändå. Är det någon som vet om de finns någon eftermarknads front som liknar r fronten nått som kan passa med R kjolpaketet ? Mvh Per


Vet att de finns en "kopia" typ...men kommer inte ihåg vilka som har den


De där e väl iridium fronten ?


Jag kör med racimex fronten.


Yes, från Realcar.


http://elevatecars.com/s60/exterior-sty . ont-bumper


Va den ja syfta på..den e väl den som är närmast en rfront som kopia


Stämmer bra det! Och enligt mig den finaste fronten





Det enda paketet som ser okej ut på S60R är imho Volvos egna kitt, lite därför det är så svårt att hitta begagnat. Finns ebaysäljare som säljer frontläpparna till R-fronten löst, men de vill ha en mindre förmögenhet för det. Volvo säljer fortfarande kjolpaketet till vanliga S60 T5:ans sista årsmodeller, och bakkjolen och sidokjolen är samma på alla - bara frontspoilern som skiljer där T5:an har en hel spoiler och R-modellen har två separata läppar. Har för mig bakspoiler och sidokjolar skulle gå på ungefär 10k från Volvo, givetvis utan lack och så då. Sen säljer ju Vparts denna läckra kolfiberspoiler med, men det kostar ju därefter.. http://www.vparts.se/se/kolfiber-frontl . -v70r.html Bästa tipset för att hitta OEM-paketet är väl att regga dig på nåt internationellt forum, förslagsvis www.swedespeed.com, och söka på begagnatmarknaden internationellt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka