Foliatec sprayfärg

Finns det någon här som har testat FoliaTec spray som finns på bla Hova.com? PlasticDip sägs ju vara kanon men roligare färger på FoliaTec.



Svar på inlägget: Foliatec sprayfärg



Endast testat PlastiDip, grym produkt för övrigt! Vist, foliatec hade rätt kul färger, men... är det annan kvalitet på själva produkten!? Såg att foliatec's färg var blank medans PlastiDip är matt, finns gloss att lägga över. Foliatec 400ml/ 360:- Plastidip 311ml/ 199:-


Okej okej! har hört mkt bra om platidip! Foliatec bör ju vara samma kvalite tycker jag, Är ute efter en blank finish! tyckte det var lite saftigt pris på Foliatec så vore ju bra om man visste att det var bra skit!


ja, jo.. priset var lite högra, men om produkten nu är bra, så är ju burken lite större samt att om man använder PlastiDip och vill ha det blankt så måste man ju använde glossifier effteråt och då blir ju inte prisskillnaden direkt märkbar!


Nej du har så rätt så! få se om det blir en beställning, skulle helst vilja ha kvar dom blanka delarna på mina fälgar så tror det blir väldigt jobbigt å maskera dom!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka