Foliering på mattsvart grund

Hej fråga ang folering, hur funkar det att folera på något som varit rollat mattsvart? Funkar det av bara folera över det med tanke på att det är lite struktur i den rollade ytan, eller ska man slipa ner den så att det blir slätt? Och isf fäster foleringen på den nermattade ytan? Det är borstad aluminium folie men det kanske inte spelar någon roll?Svar på inlägget: Foliering på mattsvart grundHej! Går utmärkt att foliera rakt på en färg, även om den inte är lackad. Men däremot kan du få lite problem med texturen som blivit av rollen om du folierar över bilen som den. Så bästa är att slipa ner lite lätt iallafall. och glöm inte att göra rent!


Testa med en liten bit folie och se om rollerstrukturen går igenom. Gör den inte det så finns det väl egentligen ingen anledning att slipa?!

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka