Smakråd bromsok

Måste måla bromsoken, inte snyggt nu till sommarfälgarna Behöver INTE råd om typ av färg (Hammarlack/okfärg/hobbylack odyl ) men vilken nyans. Silver skulle passa fälgarna, rött kanske passar bilen, eller kanske sticka ut o ta nåt helt annat när man ändå håller på?? Vad tycker ni??



Svar på inlägget: Smakråd bromsok



Funkar bättre nu kanske


Var i samma sits men valde blått då det sticker ut lite men ändå är neutralt då även bilen är i samma färg. För dig med svarta fälgar tror jag silver lämpar sig bäst. Det sticker ut lite men samtidigt inte för mycket. Rött blir nog knasigt gentemot det lila. Gult är häftigt men sticker ordentligt, var själv inne på guld ett tag istället men valde tillslut mellan blått å silver. Jag tror på guld eller silver skulle passa för dig. Det säkrare valet är därmed silver.


svart, inget annat





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka