Montering av dekaler efter lackkonservering. Problem?

Visste inte vart jag skulle lägga den här tråden men den får väl flyttas annars. Ja som rubriken lyder, är det någon som har erfarenhet av det? Bilen ska in på rekond imorgon och Alpina dekoren ska monteras nästa vecka, gick inte att få till planeringen bättre än så tyvärr.. Kommer jag få problem?



Svar på inlägget: Montering av dekaler efter lackkonservering. Problem?



Det kan bli så att dekalerna släpper efter ett tag eftersom lackkonservering skapar en skyddande hinna som efter ett tag försvinner. Men jag tror inte att det ska vara något större problem om du berättar för dekor firman att du har gjort det. De har säkerligen nått slags tvättmedel som kan ta bort lackkonserveringen på det stället dekalerna ska fästas. Men kom ihåg att berätta det för dem så kommer de att anpassa lite efter din bil


Vi använder ett medel som tar bort vax m.m. för att dekalerna ska hålla sig på plats. Risken är annars stor att dom inte fäster lika bra.


har med fått lära mig att vänta 2v efter lackkonservering oavsett rengöringsmedel..


Okej tack för svar. Lämnar in den på Fastcar så dom borde kunna ordna det


blir säkert bra!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka