Biltemas strålkastarfilm

Någon som prövat den, har köpt den svarta och ska tona bakljusen på min bil (passat variant 3bg) har såpa och skrapa, men bakljuset är ju böjt och där får jag aldrig till toningen, blir ett stort veck.. nån som har ett tips ?



Svar på inlägget: Biltemas strålkastarfilm



köpte "smoke" till mina baklyktor och tyckte det funkade hur fint som helst! testa ta en värmepistol och värm lite lätt så kan det bli lättare att slippa vecken, fungerade för mig


jo har prövat det med värmepistol, men efter som mina baklysen är böjda får man till en sida bra, men man får ju "överflödigt" med toningsfilm på andra sidan, de är det jag inte får bort..


för mig gick det då bra, dock har golf 2or inte speciellt runda lysen..


värmde ännu mer, då va man så töja filmen å det blev bra


dåså!


Du kan värma och dra en hel del i dessa toningsfilmer!


Kört med den gula till både strålkastare och dummljus, riktigt bra resultat med dimmljusen men strålkastarna blev det lite luftbubblor och något veck i en rundning...men för det priset tyckte jag det blev ett bra resultat


och får man problem, använd som sagt värmepistol och sträck! funkar prima


Precis! Hjälpte riktigt bra om man gjorde det:)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka