850 innerbelysning - bäst färg?

Som rubriken säger, vilken färg passar bäst i en 850? Tänker köra på samma tema för knappar och mätarhuset, blir kanske byte på lamporna för fötterna fram. Men någon som har förslag på en bra färg ? Min stereo har nog de flesta färgerna så vill att det passar med den också Här är en bild men av sämre kvalitet dock.. Men men, poängen är att jag vill ha allt i samma färg som jag har på min 740, vet att det inte är lika lätt att skruva 850 som 740 men tycker det lyser dåligt på knappar samt värmepanelen. sen kan någon förklara vad REC står för..?



Svar på inlägget: 850 innerbelysning - bäst färg?



Vita


Har för mej "REC" står för recycling. Då återanvänder ecc:n luften i cupén istället för att ta in frisk luft.


okey, har inte provat använda den men det kan nog stämma


precis,, bra att ha när man åker igenom ex sundsvall, Örnsköldsvik, där pappersfabrikerna luktar MKT illa,


vad är det för färg på bilen....


har blåa på min!! sjukt snyggt


Blir vita i min blåt är snyggt med men enligt mitt tycke är de lite ungdomligt:) vit ska de va


jo tack det vet jag mycket väl om hehe luktar för jävla illa ><


det ser du väl? Den är svart, står ju på min profil





Många säger vita sååå får fan bli det, verkar vara det som passar bäst ^^ men vart kan man få tag i en sådan sats eller får man köpa styckvis?


http://diodhuset.se/diod-xenon-till-bil instumentpanel och innerbelysning


Så var det den sidan hette, köpte dioder till 740'n därifrån. Men vet inte vilken verision man ska välja och om det blir någon större skillnad med paketet? :o (står färddator, klocka/yttertemp.) Har ju 95'ans glt och den har ju alla dessa saker som visar hur mycket bensin förbrukas,yttertemp, klocka etc etc. Bara man vrider på info saken, så jag antar att det är färddator. Men på bild så har den en liten display(?) under själva "armen" på hastighetsmätaren och det har inte jag på min 850 :S Länk. (http://diodhuset.se/produkter/produktvi . grp-s1/386)


Bara maila dom . Men är de med färd data så borde de va till allt blir en beställning för mig om ja får bilfabhelevetsjävlaskit o gå som den ska:/


Vad är det som äter på ditt öra?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka