Badass parts bra eller dåligt?

Tja! Tänkte kolla om det är någon som har handlat av ett företag som heter BAP (Bad ass parts)? Såg att dom hade annonserat på www.nogs.se! Dom känns seriösa och allt men är det någon som har erfarenhet av dom? Tacksam för snabba svar:) Vet inte om jag la den i rätt forum del:) Mvh Johan



Svar på inlägget: Badass parts bra eller dåligt?



bad ass parts är seriösa och bra att ha och göra med Mvh Evelina


han är seriös och trevlig inga problem alls. tror även att jag har han på msn om jag inte missminner mig var på väg och skulle handla men blev aldrig av pga mig.


dom är bra, har spons ifrån dom och de är inga problem alls. toppenkille


Har också bara hört positiva saker!


Inga problem o handla av Martin på Badassparts! Jag själv är MYCKET nöjd för sakerna han har tagit fram till mig o sen håller han på med märkes saker till bra priser så jag kan inte säga något mer än att GO FOR IT!


Har köpt hur mycket saker som hellst av Bap plus att företaget är en av mina sponsorer till mitt skyline bygge! Finns inget att klaga på! Bra priser snabba leveranser och bra service = kanon!


Håller med om vad alla säger! Bästa och mest seriösa företag jag haft och göra med:) Bara att handla på!


Jag måste ha haft världens otur, han verkar som en seriös kille när man läser alla inlägg här folk skrivit. Min erfarenhet är inte den samma... Jag beställde en aero-spoiler till min 350z. Fick vänta 4 veckor av mycket tjat och spam på mailen tills bap fick reda på att TNT, hade tappat bort spoilerna i frakten (inte baps fel att den försvann jag vet). Sen när den nya kom med ett annat fraktbolag så visar det sig att den e full med sprickor eftersom att dom på frakten inte vet vad dom sysslar med. Har ni fått ringa Klarna kundsupport och pausa 2 fakturor på egen hand efter att jag fått 2 påminelser pga att bap inte vet hur man svarar på mail. Deras telfon-växel har nu legat nere i snart 1 månad och mail svarar dom inte på. Ett seriöst företag utan telefon? 1 dag visst, 1 månad vette fan... Men som sagt var, kanske haft sjuk otur bara. Kan tillägga att han fram tills idag inte har hört av sig än. Men om ngn där ute känner stollen som äger bap kan ni ju hälsa från mig.


Jag skulle köpa delar av dom men efter den kassa servicen jag fick av dom så kommer jag inte sätta min fot där igen.





Brains: Att du inte kom in och talade om ditt missnöjje ? Det är märkligt att om någon är så värdelös att man inte kan få ett mail eller att du talar om det öga mot öga i butiken om det är så du känner ?


Det osan skriver om är ju intressant och låter väldigt oseriöst och tråkigt, sånt är ju aldrig kul o behöva hålls med ;(


Mitt intryck av Badass är bara gott..


Jag var noga med att tala om att jag var tvungen att ha sakerna innan helgen och det skulle ordnas utan problem. Vad som inte sades var att ni inte ens har öppet på fredagar samt samtalet som skulle komma när delarna fanns på lager och prisuppgifter på ytterligare delar aldrig kom så åker jag hellre någon annanstans. Att behöva berätta för en butik att dom bör hålla vad dom lovar är inget jag tänker göra. I slutändan så stod jag fortfarande där utan delar och några prisuppgifter dök aldrig upp heller. Har man sagt att man ska höra av sig till kunden så ska man göra det också enligt mig. Därav handlar inte jag hos er.


Mitt intryck av badassparts är mycket bra.. Svarar på mail, bra support när det strular. Inget att klaga på.


Uppdatering! Pratade med badassparts på telefon igår och vi kom överens med en kompromiss som jag är nöjd med. Som sagt är så var det inte Bap's fel att TNT tappade bort spoilern eller att den blev skadad i nästa sändning. Det enda jag är missnöjd med är väl kommunikationen med tanke på att telefonen inte fungerat. Han har tydligen mkt att göra och håller på att omlokalisera sitt företag. Något jag själv gjort så jag har förståelse för det. Vi kom iallafall överens om att han skickar material som jag kan laga spoilern med, 30-45 min arbete så inte allt för farligt. Kan väl avsluta med visdomsorden "alla kan göra fel men tar man ansvar och löser problemet är det ett steg i rätt riktning".





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka