Besikta med gultoning på framlyktor?

Hej! Har en Jetta, ska besikta imorrn, och undrar om det går igenom med gultoning? Har läst runt på forum men aldrig fått ett svar på detta, det står på vissa förpackningar att dem inte är godkända för svensk bilbesiktning, men folk har klarat det iaf! Tacksam för snabbt svar!



Svar på inlägget: Besikta med gultoning på framlyktor?



NEJ!!! Du får inte ha tonings film på dina strålkastare.


Du får väll ha gult ljus framåt, men inte någon toning på glaset. Men sen är det väll som med det mesta med bilprovningen, att det beror till stor del på personen som utför besiktningen hur pass noggrann denne är.


En kompis besiktade då sin e34 med gula tonade (biltema film) på strålkastare och dimljus då sa dom inget. Handlar nog om vem man får på besiktningen. I värsta fall erbjud dig ryck bort skit på plats? I värsta fall får du väl offra 139:- eller vad d nu är å göra om d


folk har kommit igenom, men det är fortfarande inte lagligt för det. Som redan sagt, åk in och prova, börjar de tjafsa så propsa på att du kan ta bort det på plats, det är bara rycka, sitter inte så hårt.


Gick igenom! Dock så ska såklart kontakten till lampan börja brinna nästan så fick en 2a på det





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka