Rådgivning ang. innertak 740

Har en Volvo 740 utan innertak. Vet inte om man ska ge sig på att kränga in ett nytt innertak då det låter krångligt att få in det utan att det går sönder. Finns det nåt annat man kan hitta på för att det ska se bra ut, eller är montering av ett innertak det bästa? Behöver lite råd i denna fråga!



Svar på inlägget: Rådgivning ang. innertak 740



Sätt in ett från 940. Inte så lätt o ta sönder när det ska in. Måste kapa av det 1 ck ca i fram eller bak. Annars passar det


Har funderat på det tidigare och det är ett alternativ. Något annat man bör göra förutom att kapa av det lite innan montering?


Sätt in innertak från 740 -92. Annat tyg (lika som 940 92-) mer hållbart. Så slipper du råka ut för att de börjar hänga..


Hade en gammal vinterbil (740) och på den hängde taket och var allmänt äcklig så jag slet ner hela skiten, tills takplåten kom fram, sen köpte jag spraylim och svart högtalarmatta (givetvis från bästa biltema..), körde på spraylimmet över hela takplåten och sen upp med högtalarmattan. Efter lite klipp och justering så blev det bra!


Ser riktigt schysst ut ju!


Javisst, bara köra!


Har samma problem med min 740. Vart arg på det hängande innertak så slet loss hela skiten och ska limma fast högtalarmatta nu xD


Hängde dit ett tak från en 940 som skulle skrotas. Fick kapa av 1,5 centimeter ungefär i bakkant och det blev superbra. Hoppas man slipper att tyghelvetet lossnar





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka