M3 frontspoiler, dimljus fästen ?

Hade tänkt köpa mig en m3 frontspoiler och efter att ha kollat runt på lite stylingsidor så det som ingår e lister och nät står där, men där står ingeting om att man får med fästen till dimljusen, så e det någon som vet om jag kan ta dem dimljus fästena på min original frontspoiler så att dem passar på m3 fronten ?



Svar på inlägget: M3 frontspoiler, dimljus fästen ?



Du kan ta de som sitter på din originalfront.


ok, tack för svar


Säker på att det passar? När jag köpte m paket till min förra 330 så fick jag köpa till andra fästen. Kan ju skilja på m fronten dock. Det finns ju två modeller av m3 front jag har varianten som inte sitter original på m3 e46. Redigerat: Såg nu att det var e36 det gällde!


Ett tips på din motor är att skaffa insuget från M50 motorn, de ger mer effekt på topp varven. http://www.bmw-m.net/techdata/m50vsm52.htm


Jag bytte från original till en BMW original M3-front och det var likadana dimljusfästen. Jag vet däremot inte hur det ser ut om man köper fronten som ingick i M-paketet men skillnaderna är så små på E36 att det bör vara samma. Köper man en kopia vet man ju däremot aldrig...


Vart ifrån köper du m-front ?


köper den från www.styling4u.se


Jag kan fixa M-look stötfångare betydligt billigare. Direkttransport från Tyskland åt dig. Även andra delar. PMa!


Nu hoppar jag in lite här i denna diskutionen med en annan fråga men jag tänkte se ifall ni visste vart jag jag få tag på fästen till M-paket för min Bmw e46 facelift ?





Enklast är ju BMW/Bilia Group.. Alltså din närmsta BMW handlare.


Okej så det e så pass enkelt , underbart , tack så mycket !





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka