Vilka delar passar min V70n 00-?

Hej, undrar vilka delar från nyare modellen som kan passa min v70n från sent 00-? Framlysen, baklysen spoilers, frontar grill mm? Nån som har en lista?



Svar på inlägget: Vilka delar passar min V70n 00-?



Definiera "nyare modellen"?


nyare modeller skulle det stå Blev en liten kråka i stavningen.. menar alltså vilka delar från v70 nyare än 00 som passar på min?


Det går att byta det mesta så den blir en facelift


så jag kan alltstå plocka delar, typ framlysen o baklysen o grill från en 05 och det passar bolt on på min eller?


Njä, du måste ändra i kablaget för framlamporna, grillen passar om du byter till faceliftfronten. Baklamporna har jag för mig är bara att byta. Men kolla in svxc forumet där är allt du behöver veta


Inte enbart grillen i sig, då får du byta hela fronten eftersom måtten på grillen inte är de samma. Det kan man enkelt se när man söker nya grillar till V70N att de står specade från 00 - 04 eller 05->. Det är ju också så att org grillen till faceliften är i silver och samma design som på 00an, så varför montera den? Men ja, lyktor fram o bak funkar. speglarna ska också gå vad jag vet. Men är nog som Jynsa säger att kablarna inte passar rakt på.


Jag har montera detta på min -02 detta utan problem..allt e från en facelift .Trösklar ,front kofångare inkl gavlar/gejdrar .Bakkofångare inkl gavlar/gejdrar. Midjelister ,Framlyktor (adapter kablar behövs) .baklyktor bolt on..Backspeglar.vindrutetorkare. å i inredningen kan du byta allt utan problem förutom när du kommer till elstyrda saker tex stereo å dylikt..då är de lite jobbigare men allt går bara man vill


kanon, tack för svar nu blir det jakt på delar





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka