Volvo 945 instrumentpanel

Nu när det kommer till att man vill hålla koll på motorn lite tänkte jag att jag skulle skaffa lite mätare och stoppa i bilen. Så då kommer min fråga om själva mitt panelen där man styr fläkten etc. Går det att flytta om dem? så stereon/fläkt kommer längst ner och den lilla öppna behållaren med cigg uttaget, högst upp? Tänkte göra lite diskret mod och ha mätarna i den. Tack på förhand.



Svar på inlägget: Volvo 945 instrumentpanel



Går, går väl alltid. Handlar väl mer om du har tummen mitt i handen eller inte? Vissa kablar kan ju bli korta men då får man väl skarva dem?


Men är det några stora area skillnader? Lite mer det jag undrar över, kablar och sånt är inget problem, men borde väl bli lite tight med säkringarna.


Ja, det lär ju knappast vara gjort i panelen innanför så att säga, att modellera om knapparna och så. Viss modifikation kommer du få göra, men det hade du väl räknat ut redan?


Japp! Tänkte mer så att man inte behöver sätta kapen mitt i panelen eller dylikt





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka