Hur kan man styla denna bilen ?

Tja allihopa.. Jag har en Mercedes c180 kompressor, karos sw203.. Jag har bytt grill på den till en lite sportigare, bilen är svart . Jag har köpt fälgar som levereras nästa vecka. Och jag ska när som helst tona rutorna, den blir riktigt het när den är klar. Men det jag undrar är om man kan göra något annat med just denna bil Som är snyggt men ändå stilrent, utseendemässigt alltså ..



Svar på inlägget: Hur kan man styla denna bilen ?



Vaxa, polera och det du tidigare skrivit - klart! Edit: Menade ju tvärtom..


Tänkte väl det aja


Släng upp en bild!


Försökt två ggr med paddan å mobilen,, gick inte,, verkar som att det måste göras via dator Är på jobbet just nu, så


Okej, är det en sån här?


Om jag bingar din bil så får jag upp bland annat denna; Är det en sådan, så står jag fast vid mitt tidigare påstående. Edit:..fast det kan det ju inte vara...eller hur? Verkar ju vara helt fel kaross?


Denna såg ju ganska bra ut, då jag som ehedman, tror att det är nåt liknande;


Ehedman,, aa precis.. Mack den första bilden du visade är av dem senaste modellerna ,, den andra stämmer in rätt bra,


Okej.. Det beror ju på vad du gillar, det är din bil (antar jag) och därför är det du som ska bestämma över dess utseende. Förslag:





Jadå det är min bil.. den ser ut ungefär som den där bilden men med finare fälgar, och 19 tums , och finare grill ,, men tänkte söka efter idéer bara :p har du några såna ?


Om du jämför den första och andra bilden jag lade upp så ser du att det är bra med skillnad.


A precis, men det är samma kaross, min såg ut som den första bilden när jag köpte den , men har bytt grill och ska slänga på fälgarna imorn, men dom är finare än dom som finns på bild nr två, sen blir toningen typ enda skillnaden och det ska ja oxo fixa snart så :-)


Titta riktigt noga så ser du att grillarna skiljer sig


Ja vet, jag har oxo bytt ut min grill, df sa jag att den andra e stylad på samma sätt som min , men inte lika bra haha





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka